Este

Julkaisija joulukuu 24th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Larsen vetäytyy Ainon kv-kisasta

Tiedetään: on jouluaatto. Pekka Larsenin haastattelu on silti saatava julki heti eikä huomenna. Tänään on Larsenin syntymäpäivä. Vuosi 2016 oli Larsenin kymmenes kilpailujärjestäjänä Team Eurohorsesin kanssa. On…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist