Este

Julkaisija joulukuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Lekanderille 145-voitto Berliinistä

Kati Lekander ja kahdeksanvuotias Cannary (Caretino – Lavall I) tekivät sunnuntaina 18.12. Saksassa Berliinin kansallisen kilpailun GP-luokassa ainoan tuplanollan ja saivat palkinnoksi 820 euroa. Lekander toteaa yksiselitteisesti,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist