Artikkelit

Julkaisija joulukuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämäni hevonen, 8: Da Vinci

Lukija ihmetteli, miksi “elämäni hevonen” -sarjassa on esitelty lähestulkoon yksinomaan huipputasolla menestyneitä jalostusoriita. Mietittyä syytä siihen ei ole. Joten tänään jotain aivan muuta: ruuna Da Vinci (Canturano –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist