Artikkelit

Julkaisija joulukuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Backlundin ensimmäinen vuosi

Sanna Backlund on vastannut esteratsastuksen maajoukkuevalmennuksesta vuoden. Leirit Ypäjällä olivat mukavasti täynnä. Backlundia kuitenkin huolettaa se, että monelta maajoukkueratsastajalta edelleen puuttuu vastuuvalmentaja. Jokainen nuori ratsastaja tarvitsisi kokeneen aikuisen huolehtimaan valmennuksen suunnitelmallisuudesta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Wist