Este

Julkaisija joulukuu 11th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaa 150-GP:n kakkonen Tanskassa

Niklas Aromaa hyppäsi eilen lauantaina 10.12.2016 Tanskassa Vilhelmsborgissa Chairmanilla (Casall – Lacapo) ensimmäisen 150-luokan sitten HIHS:n. Tuloksena oli tuplanolla ja toinen sija luokassa, jossa lähti 30 ratsukkoa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist