Koulu

Julkaisija joulukuu 10th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Sirosen FWB:t saapuivat Englantiin

Kouluratsastaja Anu Sironen on pitkän suunnittelun jälkeen päässyt hevosineen perille Englantiin, missä Sirosen on tarkoitus valmentautua Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten johdolla. Mukana “retkellä” on neljä Sirosen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist