Jalostus

Julkaisija joulukuu 2nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruosteen ori KWPN-oripäiville

Hyviä uutisia Hollannista tulee nyt päivä toisensa jälkeen. Lauantaina 26.11. hyväksyttiin 50 päivän KWPN-oritestissä kolmivuotias esteori Innovation (Van Gogh – Contendro I), jota sen kotitallilla ratsastaa Emilia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist