Este

Julkaisija marraskuu 27th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Gordin: “Selviäisitkö ilman konsulttia?”

SRL:n syyskokouksessa Valo-talolla Pasilassa on käyty läpi liiton 4,7 miljoonan euron budjettia ja päästy äänestämään hallituspaikoista. Äänestystä edeltävässä keskustelussa Tom Gordin esitti ehdokkaille kysymyksen, joka kirvoitti hyvät…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist