Koulu

Julkaisija marraskuu 23rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tukholmaan ilman Quartonia

Kouluratsastaja Yvonne Österholm lähtee tänään kotoaan Tyringestä kohti Tukholma Horse Show’ta. Mukanaan vain yksi hevonen, kuusivuotias tamma Fiera Girl (Faustinus – Rubinrot), sillä BT-voittaja Quarton (Quaterback -Don…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist