Este

Julkaisija marraskuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Gordin: Suomi ei IJRC:n kelkkaan

Kansainvälinen esteratsastajien klubi (IJRC) on tehnyt FEI:lle oman ehdotuksensa esteratsastuksen olympiaformaatin muuttamisesta Tokioon vuonna 2020. Siinä joukkueita on vähemmän kuin FEI:n ehdotuksessa (13 vs. 20), mutta osallistuvia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist