Koulu

Julkaisija marraskuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Dressmanilla lupaava kv-debyytti: 69,62

Melkoinen reissu Stuttgartista Hampurin kautta Billundiin on takana. Asia näyttää silmissäni täysin selvältä: Wolfgang Schaden ja Katja Kuistilan omistaman ruuna Dressmanin (Dressage Royal – Sion) piaffi, passage…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist