Este

Julkaisija marraskuu 17th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

TRS 90 v. – Tyttelille kultaa!

Suomen suurimman ratsastusseuran Tampereen Ratsastusseuran (TRS) täyttäessä 90 vuotta jaettiin neljälle seuran ratsastajalle 12.11. kultaiset ansiomerkit: Anna-Julia Kontiolle, Maiju Mallatille, Sanna Siltakorvelle ja Marja “Tytteli” Tetri-Rantaselle. Tetri-Rantanen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist