Artikkelit

Julkaisija marraskuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Yksi suurista: Pin Rock’s Black Velvet

Sitä voi kutsua yllätykseksi. Koska se on tapahtunut pikkuhiljaa. FWB-ori Pin Rock’s Black Velvetin (Sir Donnerhall I – Kennedy) arvonnousu kasvattajien silmissä. Nyt, 10-vuotiaana, sen periyttämiskyvystä ei ole epäilystä. Moni…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist