Este

Julkaisija marraskuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Jyläkselle 155-tuplanolla Veronasta

Juulia Jyläs teki elämänsä radan heti Veronan viiden tähden kilpailujen alkuun. 155 senttimetrin GP-kvaaliluokassa tuli tuplanolla ja viides sija oriilla Finishing Touch Wareslage (Toulon – Quival). Jyläksen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist