Jalostus

Julkaisija marraskuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-tamma Cherie Noire Englantiin

Nyt on FWB-kasvattajien vuosi. Hevosia menee ulkomaille parempaan tahtiin kuin koskaan. Viimeksi eilen perjantaina julkistettiin tieto Siiri Kyröllä ratsutettavana olleen tamma Cherie Noiren (Fiancé Noir-Natiello xx) lähdöstä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist