Este

Julkaisija marraskuu 4th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Backlundin polvileikkaus onnistui – Granroth saa pitää Anatevkan

Esteratsastaja Sanna Backlundin vasemman polven eturistiside leikattiin eilen torstaina. Leikkaus sujui niin hyvin, että Backlund odottaa edelleen lähtevänsä keväällä 2017 NC-retkille Janakkalasta yhdessä ratsuttajansa Susanna Granrothin kanssa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist