Artikkelit

Julkaisija marraskuu 3rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Blundell: “Lyhyemmät ohjat nuorten kanssa”

Brittikasvattaja Emma Blundellin ensivisiitti Suomeen oli menestys. Blundell tuomaroi Ratsastuskeskus Ainossa Laatuarvostelu- ja Kyvyt Esiin – hevosia koko sunnuntain. Lisäksi hän vieraili Boen kartanolla Stella Hagelstamin tallilla.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist