Este

Julkaisija lokakuu 11th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio vetäytynyt MC:sta – Jyläs Veronaan

Esteratsastuksen MC-osakilpailupaikat on laitettu uusjakoon sen jälkeen, kun eilen tuli SRL:oon vahvistus Anna-Julia Kontion “vetäytymisestä”. Osloon ei mene Emma Tallbergin lisäksi kukaan. Veronan MC-paikan ottaa Juulia Jyläs. “Olemme…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist