Artikkelit

Julkaisija lokakuu 10th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Elämäni hevonen, 7: Prinz Clintus

Suomella on 16 ratsastajaa FEI:n maailmanrankinglistalla, kun esteratsastuksesta puhutaan. Hanna Tardiveau ei ole yksi heistä. Tardiveau on kuitenkin tulevassa HIHS:ssa niitä, jonka hevosen tiedetään varmasti kykenevän hyppäämään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist