Koulu

Julkaisija lokakuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kahden “villin” näytös Flyingessä – 73,38%

Tämä ei ollut mitään tepsutusta. Ja lopuksi nähty hevosen esittämä “luonnollinen” passage – wau. Valitettavasti, niin upeaa katsottavaa kuin Yvonne Österholmin ja Quartonin (Quaterback – Don Schufro)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • sti-aromaa

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Wist