Este

Julkaisija lokakuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Wilhelmina käytti heti tilaisuutensa

Tallinassa mentiin perjantaina myös 140-luokassa suomalaisittain hyvässä myötäisessä. Sanna Backlundin Wilhelmina (Indoctro – Bulat), joka on urallaan ensimmäistä kertaa kunnossa TIHS:n ja HIHS:n aikaan, oli 61 lähtijän aikaluokassa viides.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist