Artikkelit

Julkaisija lokakuu 2nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Forstén vastaa Penttilälle ja Polsolle

Viikon puheenaiheena Horsemail.fi:ssa on nuorten hevosten koulutus Suomessa. Kortensa kekoon ovat jo antaneet FWB-kasvattaja Eeva-Liisa Penttilä sekä ratsuttaja, kouluratsastaja Tiina Polso. Nyt vuorossa on Mikael Forstén – ainoa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist