Artikkelit

Julkaisija lokakuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuleeko Dressmanista kv-tähti?

Kouluratsastusta käsittelevässä artikkelissa on pakko mainita, onko kyseessä kansallinen vai kansainvälinen kilpailu. Montako tuomaria kyseistä ohjelmaa on arvioinut ja niin edelleen. Erityisen selväksi tarve on tullut Katja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Team Sini Finland

  • Forsten-Pentti Stables

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • Wist