Este

Julkaisija syyskuu 30th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

154 t. – paljon, vähän vai siltä väliltä?

Viikko sitten sain Suomesta Hampuriin puhelun, jonka jälkeen ensimmäinen ajatus oli: jep jep, näinkö tämän piti tapahtua. Puhelun aikana kuulin Urheilulehden julkistaneen eri urheiluliittojen johtajien tulotietoja*. SRL:n…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses