Koulu

Julkaisija syyskuu 26th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

KOM Ragdoll GP kürissä Ranskassa 69,48

Nina Nilosaaren onnistui päättää kausi 2016 hyvissä merkeissä Saumurissa Ranskassa, vaikka hänen fyysinen olonsa oli lauantaina 24.9. ratsastetun GP kürin aikaan todella huono. Prosentit 69,48 ovat Nilosaaren…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist