Koulu

Julkaisija syyskuu 23rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Colliander: “Valtava työ, pieni vaikutus”

FEI:n uudistus, jonka jälkeen GP kür-ohjelmien koreografiat ovat tuomareiden tiedossa etukäteen, saa Maria Collianderilta kohdalleen hyvin avoimen kysymysmerkin. Collianderista uudistus vaikuttaa pieneltä siihen uhrattuun aikaan ja vaivaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist