Koulu

Julkaisija syyskuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Tiukka taistelu GP-voitosta Laaksolla

Puheenjohtajatuomarina Laakson GP-ohjelmassa sunnuntaina 18.9. istunut Kari Vuorio painoi mieleensä kilpailusta, että se oli jännittävä. Voittajan tiesi vasta, kun luokan kaikkien ratsukoiden pisteet oli laskettu. Ensimmäisen ja toisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • tilaa horsemail.fi

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Wist