Artikkelit

Julkaisija syyskuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Valmentajan arki: sakkipeli

Marina Ehrnrooth ja Luikka (Luidam – Renville) ovat voittaneet tällä kaudella SM- ja PM-kultaa sekä Hangon GP-osakilpailun. GP-finaalissa Laaksolla he sijoittuivat toisiksi ja autokilpailuluokassa kuudensiksi. Menestystensä ohella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo