Koulu

Julkaisija syyskuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Hip hei – Sini Solina GP:ssa 69,10%

Pian alkavista syksyn mustista keleistä ei ollut tietoakaan tänään Englannissa, missä kouluratsastaja Emma Kanerva luotsasi tamma Sini Solinan (Goodman – Falkland) GP-ohjelmassa tulokseen 69,10 prosenttia. Tätä tulosta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo