Este

Julkaisija syyskuu 4th, 2016 | tekijä Nina Fagerström

0

Nina F. / Amerikassa kassakone raksuttaa

Millaista on olla esteratsastaja Amerikassa? Vastausta varten täytyy ymmärtää, millaista ammattiratsastajan työ on. Amerikassa, Euroopassa, missä tahansa. Olen ollut mukana esteratsastussirkuksessa lähes koko aikuisikäni. Olen ratsastanut satoja ellen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Nina Fagerström on Kanadassa asuva suomalainen esteratsastaja. Vuonna 2011 Fagerström oli FEI:n maailmanrankingissa sijalla 46. - korkeammalla kuin kukaan suomalainen koskaan. Fagerströmin tähtihevonen on 160-tasolle yltävä BWP-tamma Flower (Bon Ami - Randel Z), jonka hän omistaa yhdessä puolisonsa Alexander Rohlingin kanssa.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo