Artikkelit

Julkaisija syyskuu 1st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Anu, Håcku & co lineaarisen kimpussa

Aloituskuvassa on keskenään sukua olevia Anu Sirosen kasvattamia FWB-hevosia*. Mitä Sironen ja hänen kasvattajakaverinsa hyötyvät keväällä Suomessa lopullisesti käyttöönotetusta lineaarisesta arvioinnista? Puhuimme asiasta Sirosen lisäksi Marjo Vainikan, Tarja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo