Artikkelit

Julkaisija elokuu 27th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

BP-voittajan kuulumiset: Kyrö Hot Flow

Kun kuusivuotias kouluhevonen voittaa Breeders’ Prize-kilpailun, se periaatteessa hallitsee vaativa B-ohjelman asiat. Vaan mitä tapahtuu sen jälkeen? Kysyimme Siiri Kyröltä, joka vuosi sitten voitti itse kasvattamallaan Kyrö…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo