Este

Julkaisija elokuu 25th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

“Toisella kierroksella” este-SM:iin

Esteratsastuksen SM-kilpailut alkavat Pohjanmaalla Tuurissa huomenna perjantaina 26.8. Senioreiden luokkaan on ilmoittautunut hyvät 27 ratsukkoa. Heistä ehkä kokemattomin on huittislainen Minna Lehtonen. Lehtonen on ratsastajana “toisella kierroksella”…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo