Jalostus

Julkaisija elokuu 22nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

21.8. oli Heidi Hagelstamin päivä

Breeders’ Prize -kasvattajakilpailussa on yksi kasvattaja menestynyt huomattavasti paremmin kuin kukaan muu. Heidi Hagelstamin kasvateilla on BP-voittoja neljä – kolme koulu- ja yksi esteratsastuksessa. Viimeisimmän voitoista toi Hagels Tiffany…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo