Koulu

Julkaisija elokuu 12th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen GP -ratsukot vs. Rio

Rio de Janeiron olympialaisissa on tähän mennessä jaettu yksi joukkue- ja yksi henkilökohtainen kultamitali – kenttäratsastuksessa. Kyseiset mitalit menivät Ranskalle (joukkue) ja Saksalle (henkilökohtainen / Michael Jung). Eilen torstaina Saksa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo