Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 27th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Wängi – viiden plussan paikka

Esteratsastaja Anna-Julia Kontion, 25, ajaessa GP-kakkosena Sveitsin Asconasta kotiinsa Wängiin sunnuntaina 24.7. olo oli kevyt. Takana hyvät suoritukset kilpailussa ja edessä paluu keväällä käyttöönotettuun tilavaan talliin. Seuraavassa Kontio kertoo, miksi hänen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo