Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 18th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Wilma II kasvoi voittajaksi

Lappeenrannan koulukilpailuissa kuluneena viikonloppuna ratkaistiin lajin Pikkumestaruus. Sen voitti täysin ylivoimaisesti Terhi Lehtimäki tammalla Wilma II (Worldly – Trapper). Aiemmin myötätuntoisia katseita peräänsä saanut Wilma II on kasvanut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo