Este

Julkaisija heinäkuu 17th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Celestinen 140-paluu on jo totta!

Satu Liukkonen on hypännyt kuluvana viikonloppuna Ruotsin kansallisella tasolla ensimmäiset 130- ja 140-luokkansa tammalla Celestine (Cardento – King of Diamonds) sitten viime marras-joulukuun. Niin hyvin tuloksin, että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist