Este

Julkaisija heinäkuu 15th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Vatson Sitte NC:n paras: 4 vp.

Maiju Mallatin paluu Suomen NC-joukkueen aktiivijäseneksi onnistui sikäli, että hän teki joukkueen henkilökohtaisesti parhaan tuloksen Budapestissa tänään. Toiselle kierrokselle Suomen joukkue ei silti päässyt. Mallatin Vatson Sitte…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo