Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 9th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Einsteinin heikko kohta*

Viisi vuotta sitten Nina Nilosaari, 27, asteli Jukka Rantasen talliin Ypäjällä. Mukaan tarttui seitsemänvuotias FWB-tamma KOM Ragdoll. Tamma on osoittautunut varsinaiseksi Einsteiniksi, mitä GP-liikkeisiin tulee. Ilmaiseksi se…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo