Koulu

Julkaisija heinäkuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Totta vai tarua? Maucca ja WDM

Energiaa, vauhtia, tarinoita, elämää. Näillä sanoilla kuvailee Maucca Kärki tavoitteitaan. Kärki, joka on juuri valittu mukaan maailman isopalkintoisimman kouluratsastuskilpailun järjestäjän World Dressage Mastersin (WDM) hallitukseen.  WDM on kilpailusarja,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo