Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 21st, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Aino ja Aoifa tulevat juttuun

Että pitääkin olla vaikuttava nimi. Aoifa. Nimi on iirin kieltä ja lausutaan ihan simppelisti “Iffa”. Näin neuvoo kenttäratsastaja Aino Lavonen. Lavonen on jälleen löytänyt töihin itselleen sopivaan paikkaan. Edelliset pari vuotta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses