Koulu

Julkaisija kesäkuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Axis Brnon kürissä 75,38%

GP-kouluratsastajilla oli kaikkiaan hyvä viikonvaihde, sillä Stella Hagelstamin ohella omissa kilpailuissaan onnistuivat Terhi Stegars, Katja Kuistilan omistama ruuna Dressman ja Pekka Räsäsen kasvattama FWB-ruuna Donnperignon. Stegars loisti Brnossa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo