Este

Julkaisija kesäkuu 14th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Robin Brus jatkaa kesän jälkeen

Horsemail.fi:n syksystä 2015 seuraama nelivuotias FWB-ruuna Robin Brus (Cagliostro – Epikur) pääsee hyppäämään Noviisisarjaa vasta laidunloman jälkeen. Brusabyssa Axxell -koulutuskeskuksessa kasvatettu Robin Brus loukkasi lievästi jalkansa aloittaessaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo