Este

Julkaisija kesäkuu 14th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

150-toivo palasi Timgrenin talliin

Cascamor ja Corpernica. Siinä nimet, jotka soivat esteratsastaja Jessica Timgren-Forssin korvissa kuin kirkonkellot: takaisin kansainvälisiin ympyröihin! Ensin Finnderbyyn, sitten Ruilaan Viroon ja Varbergiin Ruotsiin. Uudet hevoset saapuivat Timgren-Forssin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo