Kenttä

Julkaisija kesäkuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Siltakorpi ja BB kohti SM:ia

Mitä ammattiratsastajalta vaaditaan eniten? Kärsivällisyyttä, hyvät ihmiset, kärsivällisyyttä. Sitä on kenttäratsastaja Sanna Siltakorvella ollut 11-vuotiaan Bofey Bridgen (Biggles – Distinctly North xx) suhteen. Parin viikon kuluttua heidän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo