Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 3rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

150-tähti Calandro täytti 20 v.

Kesäkuun 1. päivä juhlittiin Ruotsin Gualövissä Sebastian Nummisen luona ruuna Calandron (Caretino – Landgraf I) 20-vuotispäivää. Calandro on yksi eniten sekä rahaa että sijoituksia voittaneista suomalaisista estehevosista.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli