Kenttä

Julkaisija toukokuu 23rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Swindells loukkaantui – kisat jäävät

Englannista kuuluu kummia. Vasta kolmen tähden kautensa avannut kenttäratsastaja Pauliina Swindells on loukkaantunut lastaustilanteessa niin, että makaa tällä hetkellä Redhillin sairaalassa. Swindells oli lastaamassa kaverinsa hevosta, kun…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo