Kenttä

Julkaisija 23 toukokuun, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Siltakorpi Klimken edellä Saksassa

Taannoin tuli porukassa puhe, ketä kukakin arvostaa eniten hevosihmisenä. Allekirjoittanut ja eräs Suomen ykköskoulutuomareista liputtivat Ingrid Klimken puolesta. Kuluneena viikonloppuna oli Sanna Siltakorpi – toista kertaa urallaan – Klimken…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros