Kenttä

Julkaisija 16 toukokuun, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Swindells ahnehti – sijoitus meni

Englannissa lähellä Lontoota asuva kenttäratsastaja Pauliina Swindells (os. Marttila) kilpaili kuluneena viikonloppuna kansainvälisen, lyhyen kolmen tähden ohjelman Chatsworthissa. Koulu- ja rataestekokeen jälkeen hän oli kiinni TOP3-sijoituksessa. Menestys meni ohimenoon…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa